allstarbasket.gr

Τα βήματα προόδου της Elite League και την κορύφωσή της, στο προσεχές Final 4 επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. 

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος είπε αναλυτικά:

“Είναι η τελευταία πράξη, η κορύφωση, με ένα Final 4 που γίνεται πρώτη φορά.

Η Elite League Ερρίκος Ντυνάν έκανε βήματα προς τα μπροστά. Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, οποιαδήποτε ομάδα μπορούσε να κερδίσει κάθε παιχνίδι και αρκετοί Έλληνες παίκτες βρήκαν ουσιαστικό ρόλο.

Είναι το πρώτο βήμα για να πάμε στο επόμενο, να ενισχύσουμε τον ρόλο της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και να εξελίξουμε και τις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες, ανδρών και γυναικών.

Πρέπει να ευχαριστήσω τον χορηγό μας, το Ερρίκος Ντυνάν, που μας εμπιστεύτηκε και ικανοποιήθηκε από την πορεία του πρωταθλήματος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις διοικήσεις των ομάδων, γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία, κατανόησαν απόλυτα τι θέλουμε να κάνουμε και προχωρήσαμε με ελάχιστες παραφωνίες.

Το πνεύμα συνεργασίας αποτυπώθηκε στους αγωνιστικούς χώρους.

allstarbasket.gr

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές, που είναι πρωταγωνιστές. Εμείς είμαστε οι κομπάρσοι, που φτιάχνουμε το πλαίσιο. Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε συλλογικά. Το μήνυμα της ενότητας φάνηκε και στην ανταπόκριση των φιλάθλων.

Θα κρατήσουμε τις πετυχημένες πρακτικές και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινώσουμε πώς θα λειτουργήσουμε βελτιωτικά στα υπόλοιπα εθνικά, αλλά και αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία.

Οι δύο από τις τέσσερις θα πάρουν την άνοδο, οι ημιτελικοί θα είναι πολύ σημαντικοί και την Κυριακή ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα δώσουν την ομορφιά και την επιβράβευση μιας ολόκληρης χρονιάς”.

Για το αν υπάρχει σκέψη να μη μεταφέρονται στα playoffs τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου είπε:

“Σημασία έχει να βλέπουμε τις παθογένειες μιας εφαρμογής, για να πηγαίνουμε σε κάτι καλύτερο. Η εμπειρία μάς έδειξε πως πρέπει να κάνουμε διαφοροποιήσεις σε κάποιο σύστημα, αλλά αυτό θα γίνει μετά από διάλογο με τις ομάδες με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων”.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος είπε:

allstarbasket.gr

 

“Θέλω να συγχαρώ τις τέσσερις ομάδες για την πρόκρισή τους στο Final 4, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που με τη δική τους συμβολή επιβεβαίωσαν το όνομα της κατηγορίας.

Την επόμενη χρονιά με μικρές παρεμβάσεις το πρωτάθλημα θα γίνει ακόμη πιο θελκτικό για τους φιλάθλους που το αγκάλιασαν φέτος. Εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο στις ομάδες και στους δύο νικητές να βρεθούν επάξια στην επαγγελματική κατηγορία”.

Ο Νίκος Κόλλιας, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ερρίκος Ντυνάν απηύθυνε τον δικό του χαρετισμό εκ μέρους του χορηγού του πρωταθλήματος:

allstarbasket.gr

 

Είναι χαρά μας που είμαστε σε αυτή τη γιορτή για το μπάσκετ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις 16 ομάδες για το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις τέσσερις ομάδες του Final 4.

Τουλάχιστον 50 νέα παιδιά είχαν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους και θέλω να συγχαρώ τις ομάδες και τους προπονητές.

Αυτή η ελπίδα μάς κάνει περήφανους ως χορηγό και ως έκτο παίκτη που θα είμαστε συνέχεια δίπλα τους”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Elite League: “Έτοιμοι για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία”!

Δελημπαλταδάκης: “Να γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα”!