Στην Ισπανία κάνουν λόγο για την επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο στη Ρεάλ, όμως, ο Ερυθρός Αστέρας έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση να τοποθετηθεί για το θέμα.

Η ομάδα της Σερβίας κάνει λόγο για «παραπληροφόρηση» εξηγώντας πως ο Καμπάτσο “είναι παίκτης της ομάδας μας”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

“Μετά τις νέες φήμες και την παραπληροφόρηση που μεταδόθηκε ως ‘αποκλειστική’ πληροφορία ενός ‘καλά ενημερωμένου’ ισπανικού μέσου την Κυριακή 23 Απριλίου του 2023, ενημερώνουμε ότι ο Φακούντο Καμπάσο είναι παίκτης της ομάδας μας και δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση το Μάρτιο στη Βαρκελώνη.

Με την ευκαιρία αυτή, υπενθυμίζουμε στο κοινό ότι η κατάσταση του παίκτη μας δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τη δήλωσή του που δόθηκε στα σερβικά ΜΜΕ πριν από μόλις 10 ημέρες: “Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για την κατάστασή μου, δεν είναι ακόμα η ώρα για αυτό. Ας εστιάσουμε στο παρόν, θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να απολαύσω. Συνήθως δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά μόνο για το παρόν”, είχε πει ο Καμπάτσο.

O Ερυθρός Αστέρας δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει να αντιδράει και να αρνείται τις δεκάδες φήμες και τις λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπόθεση. Η πρώτη ομάδα έχει εστιάσει απόλυτα στις υποχρεώσεις της στους τελικούς της Αδριατικής και της Σερβικής Λίγκας, με τον Φακούντο Καμπάτσο στην ομάδα”.