Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίξει στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας μέχρι να τελειώσουν οι τελικοί του σέρβικου πρωταθλήματος!

Η επιθετική ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα προς τη διοίκηση της Αδριατικής Λίγκας και την Παρτιζάν:

“Ο σύλλογος εμμένει στην απόφασή του, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της 31/05/2023. Δεν θα παίξουμε στους τελικούς μέχρι να τελειώσουν οι τελικοί του σέρβικου πρωταθλήματος.

Δεδομένου ότι η Αδριατική λίγκα έχει δείξει πόσο είναι υπό την επιρροή ενός συλλόγου και ανθρώπων που με τις πράξεις τους θέλουν να κερδίσουν τον τίτλο εκτός γηπέδου (που τώρα υποθέτουμε ότι είναι ξεκάθαρο), η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει το κοινό πώς προγραμματίστηκαν αυτές οι ημερομηνίες!

Ο Ερυθρός Αστέρας γνωρίζει ότι ο αθλητικός διευθυντής της λίγκας, Μίλια Βοΐνοβιτς, καθόρισε αυτές τις ημερομηνίες μετά από μεγάλη πίεση την Πέμπτη και την Παρασκευή και σε άμεση συμφωνία με τον αξιωματούχο της Παρτιζάν, Ζόραν Σάβιτς. Δεν γνωρίζουμε ότι ο Ζόραν Σάβιτς είναι στέλεχος της Αδριατικής λίγκας, αλλά μόνο ένας υπάλληλος ενός συλλόγου, και ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ αυτές τις ημερομηνίες, ούτε θα εμφανιστούμε στο γήπεδο”!