www.allstarbasket.gr
To τμήμα μίνι του ΕΣ Νέας Μάκρης

Αγάπη, μεράκι για το μπάσκετ, μέριμνα για την πιτσιρικαρία της ευρύτερης περιοχής που προτιμά να βρίσκεται σε ένα γήπεδο από το να είναι κλεισμένη όλη μέρα μέσα σε ένα δωμάτιο! Οι άνθρωποι του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη «κυψέλη» του μπάσκετ, όπου πάνω από 120 παιδιά μαθαίνουν το αγαπημένο μας σπορ!

www.allstarbasket.grΤο χρώμα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης είναι το μπορντό και σήμα του ο Πήγασος, το φτερωτό άλογο, επιλεγμένα από την ευρύτερη περιοχή της αρχαίας Λυκίας. Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης, με έτος ίδρυσης το 1975 εκπροσωπεί τις αυθεντικές αξίες και τις παραδόσεις, έτσι όπως τις μετέφεραν οι κάτοικοι της Μάκρης της Μικράς Ασίας. Το 1987, με αφορμή την τεράστια επιτυχία του Ελληνικού μπάσκετ, ο –αείμνηστος- Πρόεδρος Γιάννης Δημητριάδης, μαζί με την κα Καίτη Λαγωνικάκου, ιδρύουν το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου.

«Το τμήμα Μπάσκετ του Επιμορφωτικού Σύλλογου Νέας Μάκρης είναι το παλαιότερο αθλητικό τμήμα του Συλλόγου μας. Ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 1987 και από το 1988 είμαστε μέλος στην Ε.Ο.Κ. και συμμετέχουμε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ», εξηγεί στο www.allstarbasket.gr ο πρόεδρος του Ε.Σ. Νέας Μάκρης, Νίκος Καραβασίλης.

«Στα τμήματα υποδομής μας αθλούνται πάνω από 120 αγόρια ηλικίας από 5 έως 18 ετών. Ο Επιμορφωτικός Σύλλόγος έχει να παρουσιάσει μεγάλες επιτυχίες στην μακρόχρονη πορεία του με σημαντικότερη από αυτές την άνοδο του εφηβικού τμήματος την σεζόν 2014-2015 στην Α΄ΕΣΚΑ. Σήμερα το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας έχει κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση ανάμεσα σε εκατοντάδες σωματεία της Αττικής ενώ συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά του Δήμου μας την εκμάθηση του αθλήματος.

Παράλληλα με την διδασκαλία των μυστικών του αθλήματος, οι καταξιωμένοι και προερχόμενοι από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας , προπονητές μαζί με την διοίκηση και τους παλαιότερους αθλητές, δουλεύουν ακατάπαυστα με πειθαρχεία, αγωνιστικότητα, σεβασμό στον αντίπαλο και πάνω από όλα με ήθος και αξίες.

Η προσπάθεια όλων μας δεν σταματάει στα μετάλλια και στις πρωτιές που κατακτούν οι ομάδες μας εντός των αγωνιστικών χώρων. Το κυριότερο είναι ότι εφοδιάζουμε την κοινωνία με νέα παιδιά γεμάτα ήθος, αξίες και ιδανικά, κάνοντας όλους τους ανθρώπους του Επιμορφωτικού Συλλόγου υπερήφανους για το τμήμα Μπάσκετ».

Οι προπονητές

Το προπονητικό επιτελείο του ΕΣ Νέας Μάκρης απαρτίζεται από τον Γιάννη Κολοκυθά (εφηβική ομάδα), τον Θωμά Δραγάνη (παιδικό), τον Αλέξανδρο Κουσάση (μίνι και προμίνι), τον Γιάννη Παπαβασιλείου και τον Θανάση Μπούτζη (τζούνιορς και μη αγωνιστικά τμήματα).

«Σκοπός του συλλόγου αλλά και δικός μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και μέσω της προπόνησης και των αγώνων αφενός να γίνουν σωστοί άνθρωποι και γιατί όχι κάποια στιγμή σωστοί επαγγελματίες αθλητές» λένε με ένα στόμα στο www.alstarbasket.gr οι προπονητές, αποδεικνύοντας την κοινή φιλοσοφία και το σταθερό πλάνο λειτουργίας των ακαδημιών.

«Σαν προπονητές του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσα χρόνια αλλά και τους εφόρους του συλλόγου κύριο Μοριανό, κύριο Αλεφαντή και κύριο Καλλιανιώτη που βοηθάνε το έργο μας με την δράση τους»!

Τα τμήματα

Αντρικό

www.allstarbasket.gr
Το αντρικό τμήμα του ΕΣ Νέας Μάκρης 2017/18

Οι… Λύκ(ι)οι του Συλλόγου, προσωνύμιο της ανδρικής ομάδας έχουν να επιδείξουν μια αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα. Από το 2004 μέχρι το 2011 αγωνίστηκαν στη Β’ ΕΣΚΑ, όπως επίσης και τις σεζόν 2012-2013 και 2015-2016. Σήμερα η ομάδα, βασικός κορμός της οποίας είναι παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες του Συλλόγου, είναι η εφηβική ομάδα της σεζόν 2014-15. Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Μπούτζης και ο ασίσταντ κόουτς Γιάννης Παπαβασιλείου, έχουν επιφορτιστεί από το 2014 με το δύσκολο έργο της ανανέωσης του ρόστερ με αθλητές από τα σπλάχνα των ακαδημιών του Συλλόγου. Η σημερινή διοίκηση του Συλλόγου διαμέσου του προέδρου της κου Νίκου Καραβασίλη, με ανιδιοτέλεια και εντελώς εθελοντικά, παρέχει στη νεολαία της περιοχής και σε όσους αθλητές αγωνίζονται με τα χρώματα του Συλλόγου, όλες τις απαραίτητες συνθήκες και εφόδια για να ασχολούνται απρόσκοπτα με την «πορτοκαλί θεά» .

Το εφηβικό

www.allstarbasket.gr
Το εφηβικό τμήμα του ΕΣ Νέας Μάκρης 2017/18

Η σύνθεση: Νο 8 ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 0 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΦΑΝΤΗΣ, Νο 12 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΑΛΟΔΗΜΑΣ, Νο 9 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΣ, Νο 7 ΚΩΣΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 13 ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΤΖΗΣ, Νο 1 ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΕΝΤΟΣ, Νο 5 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΤΣΙΟΥΝΗΣ, Νο 11 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Το παιδικό 

www.allstarbasket.gr
Το παιδικό τμήμα του ΕΣ Νέας Μάκρης 2017/18

Η σύνθεση: Νο 9 ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΧΛΑΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ, Νο 31 ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Νο 0 ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΒΕΝΙΤΙΔΗΣ, Νο 23 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΕΚΚΑΣ, Νο 14 ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, Νο 17 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ, Νο 16  ΦΕΡΗΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, Νο 15 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 11 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ, Νο 10 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ, Νο 4 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΖΗΣ, Νο 7 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, Νο 19 ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΑΒΟΣ, Νο 18 ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΑΙΔΟΣ

Το μίνι

www.allstarbasket.gr
To τμήμα μίνι του ΕΣ Νέας Μάκρης

Νο 11 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΕΜΙΡΗΣ,Νο 5 ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, Νο 16 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ, Νο 8 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ, Νο 19 ΟΡΕΣΤΗΣ ΞΕΝΟΣ, Νο 10 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 18 ΚΩΣΤΑΣ ΧΙΟΝΑΤΟΣ, Νο 12 ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΘΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, Νο 13 ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ, Νο 17 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 4 ΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, Νο 6 ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ, Νο 22 ΜΙΛΤΟΣ ΔΗΜΑΣ, Νο 14  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΛΑΣ.

Το προμίνι

www.allstarbasket.gr
Το τμήμα προμίνι του ΕΣ Νέας Μάκρης 2017/18

Νο 66 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ, Νο  0 ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 22 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΓΙΑΣ, Νο 21 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, Νο 23 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ, Νο 8 ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ, Νο 15 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, Νο 30 ΕΦΡΑΙΜ ΖΑΧΑΡΑΣ, Νο 34 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΧΙΟΝΑΤΟΣ, Νο 37 ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΦΟΥΣΙΑΣ, Νο 38 ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΓΔΕΛΕΝΗΣ, Νο 27 ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, Νο 7 ΑΓΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 20 ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 17 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Νο 4 ΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, Νο 13 ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗΣ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ