Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση, θα παραταχθεί η Εθνική μας στην αυριανή (21/2, 19:00) αναμέτρηση με την Τσεχία στο Παρντούμπιτσε.
O Βασίλης Σπανούλης άφησε εκτός δωδεκάδας τους Γιάννη Κουζέλογλου, Γιώργο Τσαλμπούρη και Όμηρο Νετζήπογλου, ενώ θα απουσιάσει και ο Αντώνης Καραγιαννίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:
Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε με μία προπόνηση στο Μαρούσι την προετοιμασία της για την αυριανή (21/2) αναμέτρηση με την Τσεχία στο Παρντούμπιτσε (19:00) για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.
Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση και έτσι θα είναι εκτός αποστολής.
Στους 12 παίκτες που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης να ταξιδέψουν δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.
Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 12 παίκτες: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Βαγγέλης Ζούγρης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Νεοκλής Αβδάλας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mήτογλου: “Αν είμαι καλά στην υγεία μου, δεν το χάνω με τίποτα το EuroBasket”
Γιάννης: “Αν είμαι υγιής θα είμαι στο Ευρωμπάσκετ, ο Σπανούλης μου έδωσε ώθηση”
Η πρόκριση της “επίσημης αγαπημένης” θα κριθεί στο παρκέ του Novasports!
Σπανούλης: Παρόντες όσοι έκρινα εγώ ότι είναι διαθέσιμοι να μαζευτούν
Παπαπέτρου: “Ως αθλητής η Εθνική είναι το απόλυτο που μπορείς να πετύχεις” (vid)
Λαρεντζάκης: “Δεν υπάρχουν δεδομένες προκρίσεις”
Εθνική Ανδρών: Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα – Ολλανδία