Θερμής υποδοχής έτυχε η Μαριέλλα Φασούλα, η οποία βρίσκεται από σήμερα στην Πορταριά, για να ενσωματωθεί και αυτή στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ.

Όπως αναφέρει η ΕΟΚ:

Συν μία αθλήτρια υπολογίζει από σήμερα στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ο Πέτρος Πρέκας. Η Μαριέλλα Φασούλα ταξίδεψε στην Πορταριά και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Ελληνίδα σέντερ είχε πάρει λίγες μέρες άδεια, καθώς οι υποχρεώσεις της με την Περφουμερίδας Αβενίδα, που έφτασε ως τον τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκαν στις 7 Μαΐου.

Ήδη από την Κυριακή (14/5) βρίσκεται στο Πήλιο και η Εβίνα Σταμάτη. Την ίδια μέρα την αποστολή της Εθνικής Ομάδας επισκέφθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή. Η Ελληνίδα φόργουορντ είναι τραυματίας, αλλά βρέθηκε κοντά στην ομάδα και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Πέτρο Πρέκα και τους συνεργάτες του.

Η Εθνική Γυναικών προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ 2023, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ισραήλ και στην Σλοβενία.

Η Ελλάδα στη φάση των ομίλων θα αγωνιστεί στο Τελ Αβίβ και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Μαυροβούνιο (15/6), τη Λετονία (16/6) και την Ισπανία (18/6).

Δείτε το βίντεο με τη θερμή υποδοχή στη Φασούλα:

https://twitter.com/HellenicBF/status/1658444010279534592