(Photo: Νίκος Ζήνας)

Η Εθνική Γυναικών έφτασε στα Ιωάννινα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ και με το “καλημέρα” έτυχε θερμής υποδοχής.

Όπως αναφέρει η ΕΟΚ:

“Στο αεροδρόμιο περίμεναν την αποστολή η βουλευτής Ιωαννίνων με τη Νέα Δημοκρατία. Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο Χάρης Λαζάνης, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Περιφέρειας Ηπείρου, ο Πέτρος Παλάσχας, Αντιδήμαρχος Δήμου Ιωαννιτών και ο Βασίλης Λούπας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει στα Ιωάννινα ως τις 28 Μαΐου, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του, ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2025. Το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο ΣΕΦ από τις 18 ως τις 29 Ιουνίου.

Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε την θέση σας δίπλα στην Εθνική Ομάδα με ένα κλικ ΕΔΩ .

*Δεν είναι απαραίτητη η χρήση gov.

* Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των διοργανώσεων της ΕΟΚ και των αγώνων των Εθνικών Ομάδων.”

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Γυναικών: Στα Ιωάννινα για προετοιμασία

Ευρωμπάσκετ Γυναικών: Το πλήρες πρόγραμμα της Εθνικής και της διοργάνωσης