Εθνική

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ, η Εθνική ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία (11/11) και Βέλγιο (14/11) για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. 

Ο Τζορτζ Πάπας του Ολυμπιακού κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής για τους αγώνες των παραθύρων και έδωσε το “παρών” στη σημερινή πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Τζορτζ Πάπας
Ο Τζορτζ Πάπας

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΟΚ:

“Παρουσία 16 παικτών άρχισε σήμερα (7/11) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τη Λετονία στο Ηράκλειο (11/11, 19.00) και με το Βέλγιο στην πόλη Μονς (14/11, 21.30).

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης,  Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης που θα ενισχύσουν την προσπάθεια τις πρώτες μέρες.

Δεν ενσωματώθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Εθνική Ανδρών

Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.”

Δείτε το βίντεο με το πρώτο “Ελλάς” στο ΟΑΚΑ:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες εδώ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λετονία: Με Στρέλνιεκς, Τίμα, Κούρουκς η 16άδα για την Ελλάδα (pic)

Εθνική: Οι πρώτες 14 κλήσεις και η έναρξη της προετοιμασίας για το “παράθυρο”

Ελλάδα-Λετονία: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια διαθέσιμα!

Η Λετονία επικρίνει την αλλαγή του ημερολογίου της FIBA!

FIBA: Άλλαξε τις ημερομηνίες στο “παράθυρο” Νοεμβρίου

Το πανόραμα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 στην Ευρώπη