allstarbasket.gr

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκε ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ιταλία!

Ο νεαρός φόργουορντ της Εθνικής υπέστη κάκωση τέταρτου μετακαρπίου δεξιάς άκρας χειρός και μεταβαίνει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Ο Σαμοντούροβ έχει θέσει πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην τελική 12άδα της Εθνικής που θα ανακοινωθεί την Κυριακή, κι ο τραυματισμός του βάρυνε το κλίμα στις τάξεις της ελληνικής ομάδας το βράδι της Παρασκευής.

Τουλάχιστον όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, λίγη ώρα αργότερα, ο Σαμοντούροβ απέφυγε το κάταγμα, που θα τον έθετε άμεσα εκτός Ευρωμπάσκετ.

Παράλληλα απόψε μετά από τον αγώνα με την Ιταλία, ο Όμηρος Νετζήπογλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας, με την ΕΟΚ να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην προετοιμασία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EuroBasket 2025: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Εθνική: Στο νοσοκομείο με κάκωση ο Σαμοντούροβ, αποχαιρέτησε ο Νετζήπογλου

Τολιόπουλος: Δύσκολο να ‘μαι στο 100% μετά από τρεις μήνες χωρίς παιχνίδι (vid)

Σπανούλης: Την Κυριακή η τελική 12άδα (video)

Τα highlights της νίκης της Εθνικής μας επί της Ιταλίας (video)

Η photo gallery του αγώνα της Εθνικής μας με την Ιταλία