Οδηγίες για τους φιλάθλους που θα βρεθούν σήμερα στο TELECOM CENTER Athens –όπως μετονομάστηκε, το ΟΑΚΑ– για τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Λετονία, εξέδωσε η ΕΟΚ.
“Το ιστορικό τουρνουά Aegan Ακρόπολις κάνει απόψε (20/8, 20.00) το δικό του τζάμπολ στο ΟΑΚΑ με τον αγώνα Ελλάδα – Λετονία. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από το τζάμπολ, ενώ θα λειτουργήσουν μπουτίκ και θα υπάρχει fan zone για το κοινό.
Δείτε αναλυτικά:
*Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18.00 και η είσοδος στο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου θα γίνεται από τις Πύλες Δ και Ε, καθώς τις ίδιες ώρες η είσοδος Α θα είναι κλειστή για το κοινό.
*Η έξοδος μετά το τέλος της αναμέτρησης μπορεί να γίνει από τις πύλες Α, Δ και Ε.
*Διαθέσιμα parking για το κοινό και τα media το parking 8 (Λ. Κύμης και Σπύρου Λούη) και το Parking 6 (απέναντι από το κολυμβητήριο).
*Θα υπάρχουν εκδοτήρια από τις 12.00 ως την έναρξη του αγώνα (20.00) στη βάση της σκάλας που βρίσκεται ανάμεσα στο κλειστό γυμναστήριο και το κολυμβητήριο. Μπορείτε πάντα να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα και ηλεκτρονικά με ένα κλικ ΕΔΩ. Δεν απαιτείται χρήση του gov wallet.
*Οι μπουτίκ της Εθνικής Ομάδας θα λειτουργήσουν στην είσοδο VIP και δύο στο Level 4 από τις 18.00. Στον ίδιο χώρο στο Level 4 θα λειτουργήσει και η Fan Zone.
Μπορείτε πάντα να κάνετε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.hellasbasketball.gr.”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ΟΑΚΑ μετονομάστηκε σε TELEKOM CENTER Athens
EuroBasket 2025: Το πρόγραμμα της διοργάνωσης
Εθνική Ελλάδας: Το κάλεσμα του Γιάννη για το Ακρόπολις (vid)
Λετονία: Με μπροστάρη τον Πορζίνγκις κόντρα στην Ελλάδα την Τετάρτη
Εθνική: Κόπηκε ο Καραγιαννίδης -Με 16 παίκτες στο “Ακρόπολις”