Φιλικό αγώνα με την Κροατία έδωσε τη Μ. Δευτέρα στη Sunel Arena η Εθνική Παμπαίδων, παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ!
Τον αγώνα είδε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας και της Μονακό, Βασίλης Σπανούλης, καθώς στην Εθνική Παμπαίδων παίζει ο γιος του, Θανάσης.
Πλάι του, πλην της συζύγου του, βρίσκονταν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, οι οποίοι άλλωστε εργάζονται για την ΕΟΚ, καθώς και ο Ηλίας Καντζούρης, συνεργάτης του Σπανούλη στην Εθνική και τη Μονακό. .
Στο φιλικό, το πρώτο από τα δύο που θα παίξουν οι Παμπαίδες με την Κροατία αυτό το διήμερο, επικράτησε η φιλοξενούμενη ομάδα με 83-76.
Ο προπονητής της Εθνικής U15, Γιάννης Σιούτης, έχει την ευκαιρία να δει τα παιδιά σε δράση και σιγά-σιγά να γίνουν ομάδα, για τις μελλοντικές τους υποχρεώσεις.
Διαιτητές: Αναστασόπουλος, Καραπάνος, Κατσιμάρδος
Δεκάλεπτα: 19-22, 35-35, 56-66, 76-83
Ελλάδα (Σιούτης): Σπανούλης Αθ. 8, Ταλιχμανίδης 9 (1), Βαρβαρίτης, Αχινιώτης 5, Χριστοδούλου 4, Καντιδάκης 2, Παπαδόπουλος, Γεροφώτης, Κεροβασίλης 13 (10ρ.), Παππούς, Σπανός 16 (1), Χωρινόπουλος, Πεππές 7 (1), Εν’Νταγιέ 5 (1)
Μπορείτε να δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ
Η photo gallery: