Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 78-67 της Καρσίγιακα στην Ülker Sports Arena για την 28η αγωνιστική και εξασφάλισε την πρώτη θέση στη regular season του τουρκικού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Εφές στον ημιτελικό του Final-4 του Άμπου Ντάμπι.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Φενέρμπαχτσε άφησε πίσω την ήττα από τη Μερκεζεφέντι και ανέβηκε στο 26-2, ενώ η Καρσίγιακα έπεσε στο 10-17 και εξακολουθεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Μάρκο Γκούντουριτς (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και Άρτους Ζάγκαρς (12 πόντοι), ήταν οι κορυφαίοι των νικητών.

Μουχσίν Γιασάρ (19 πόντοι) και Μάικ Σμιθ (14 πόντοι), προσπάθησαν για την Καρσίγιακα, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε δεινή κατάσταση, έπειτα από την αποχώρηση του βασικού χορηγού της.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 46-33, 62-53, 78-67

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, η Φενέρμπαχτσε προσέφερε μία φανέλα στον Μαχμούντ Αμπντούλ-Ραούφ, ο οποίος είχε υπάρξει παίκτης της τη σεζόν 1998-99.