Γαλατσόπουλος

Κάλεσμα στις νέες και τους νέους, σε όλους τους φίλους του μπάσκετ να πάρουν μέρος στα τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” ΟΠΑΠ, απευθύνει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.

Τα τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” ΟΠΑΠ συνδιοργανώνουν από τις 13 Μαΐου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριων και ο ΕΣΑΚΕ, με συμπαίκτες το “Όραμα Ελπίδας”, τους κατά τόπους Δήμους, τις περιφέρειες, τις τοπικές ενώσεις, τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

“Ο ΕΣΑΚΕ με χαρά συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση και προσπάθεια που συμβάλλει ώστε το μπάσκετ να αποκτήσει νέους φίλους”, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και εξήγησε: “Για μια ακόμη χρονιά συνδιοργανώνουμε με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – τριων τα τουρνουά 3on3 ΟΠΑΠ “Τάπα στη βία και το ρατσισμό” με την προσδοκία να δούμε στις 8 πόλεις (Ασπρόπυργος, Νίκαια – Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Σκιάθος, Σαλαμίνα, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο, Χανιά) που θα τα φιλοξενήσουν, χιλιάδες παιδιά να παίζουν μπάσκετ και να χαίρονται τον αθλητισμό. Είναι μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για το αγαπημένο μας άθλημα”.

“Από την πλευρά μου να ευχαριστήσω και εγώ τους συμπαίκτες μας στην σπουδαία προσπάθεια διοργάνωσης των τουρνουά 3on3, το “Όραμα Ελπίδας”, τους κατά τόπους Δήμους, Περιφέρειες, Τοπικές Ενώσεις, τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών και το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, υπό την αιγίδα των οποίων γίνονται τα τουρνουά”, συνέχισε ο κ. Γαλατσόπουλος και επισήμανε: “Να καλέσω, επίσης, τα παιδιά, τις νέες και τους νέους, όλους τους φίλους του αθλήματος, αυτό το καλοκαίρι να σκοράρουν στα τουρνουά 3on3 και να δώσουν “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”.

Μεγάλοι χορηγοί των τουρνουά είναι: ΟΠΑΠ, ΕΚΟ, FILA και ΙΚΕΑ.

Δήλωσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο παρακάτω LINK: https://3on3streetball.gr/id-3on3.html

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα εφετινά τουρνουά 3on3 ΟΠΑΠ, είναι οι εξής:

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 13-14 ΜΑΪΟΥ (Μητροπολιτικό πάρκο)

ΝΙΚΑΙΑ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ 27-28 MAΪOY (Κατράκειο Θέατρο – πάρκινγκ)

ΣΚΙΑΘΟΣ 3-4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ (1ο Δημοτικό Σχολείο)

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 10-11 ΙΟΥΝΙΟΥ (Πλατεία Αγαλμάτων)

ΑΙΓΑΛΕΩ 17-18 ΙΟΥΝΙΟΥ (Οδός Νικ. Πλαστήρα – Μπροστά από το κλειστό)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ (Πλακόστρωτο παραλίας)

ΡΕΘΥΜΝΟ 4-5-6 ΙΟΥΛΙΟΥ (Γήπεδα 4ων Μαρτύρων)

ΧΑΝΙΑ 8-9 ΙΟΥΛΙΟΥ (1ο Γυμνάσιο)