Οι Μάκης Γιατράς και Νίκος Γκίκας βρέθηκαν από την πλευρά του Προμηθέα Πάτρας στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου ενόψει των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε: “Είναι σημαντικό για τον οργανισμό του Προμηθέα πως η ομάδα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην τετράδα. Ο στόχος είναι από εδώ και πέρα να ζούμε τα παιχνίδια. Έχουμε απέναντι μας μία ομάδα από τις καλύτερες στην Ευρώπη και θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Δεν είμαι… μάγος, κάτι βουντού κάνω και έρχομαι εδώ”!

Ο αρχηγός των Πατρινών δήλωσε: “Είναι σημαντικό που ο Προμηθέας είναι συνεπής με τα ημιτελικά. Κάθε χρόνο δείχνουμε πως το οικοδόμημα είναι στέρεο και υπάρχει πλάνο. Και παρά τις δυσκολίες καταφέρνει να φτάσει εκεί που θέλει. Στη σειρά είναι ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός. Εμείς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και ξεπεράσαμε το εμπόδιο της ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας.

Ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα που έκανε η ομάδα και έσωσε μια χρονιά που δεν πήγαινε καλά. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, που έχει αποδείξει πως είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ουσιαστικά για ένα σουτ δεν πήγε στον τελικό του Final-4. Όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη σειρά και θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.