Γιατράς

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Προμηθέα Πάτρας με την Ουλμ και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να πάρει τη νίκη.

Ο Προμηθέας Πάτρας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και κάτι τέτοιο για να γίνει στην αναμέτρηση με την Ουλμ, θα πρέπει η ομάδα του Μάκη Γιατρά να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ο προπονητής του Προμηθέα δήλωσε:

“Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι επειδή η Ουλμ είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και πολύ καλά δομημένη ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να ξεπεράσουμε την κόπωση που έχει προκληθεί λόγω τον ταξιδιών για τα εκτός έδρας παιχνίδια”.

Από την πλευρά του ο Ολεκσάνταρ Λίποβι τόνισε ότι ο Προμηθέας πρέπει να επιστρέψει στον καλό του ρυθμό και ο αγώνας με την Ουλμ να δώσει το έναυσμα για ένα καλό σερί.

Συγκεκριμένα ο Ουκρανός φόργουορντ είπε:

“Η περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολη για εμάς, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι και να επιστρέψουμε στον καλό ρυθμό μας. Θέλουμε να αρχίσουμε καλά το παιχνίδι και να παίξουμε ομαδικά και με ενέργεια για 40 λεπτά. Είμαστε καλοί στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας και χρειαζόμαστε τη νίκη αυτή”.