Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε από πλευράς των παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (21/3, 21:15).
Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε:
“Θα είναι μία ομαδική προσπάθεια. Έχουμε δει την ανάλυση στο βίντεο, γνωρίζουμε τι μπορούν να κάνουν και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι”.
Όσον αφορά τους φιλάθλους και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο αυριανό παιχνίδι, είπε:
“Περιμένω μία τρομερή ατμόσφαιρα, όπως πάντα! Έρχονται εδώ, μας δείχνουν την αγάπη τους, they show out, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε και θα παίξουμε για εκείνους”.
Μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τους συμπαίκτες του και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, σχολίασε:
“Σαφέστατα και έχουμε τέτοια σχέση, είμαστε μαζί περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, οπότε πραγματικά αισθανόμαστε πως είμαστε οικογένεια”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αταμάν: “Η EuroLeague θα πρέπει να φοβάται, γιατί υπάρχει το ΝΒΑ από πίσω”!
Παναθηναϊκός: Πρόστιμα της EuroLeague σε ΚΑΕ, Γιαννακόπουλο, Αταμάν και Ναν!