Οι Σαν Αντόνιο Σπερς επιβεβαίωσαν στον ρεπόρτερ του ESPN Shams Charania, πώς ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν πρόκειται να γυρίσει στους πάγκους, τουλάχιστον φέτος, έπειτα από την περιπέτεια της υγείας του.
Και το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον να κοουτσάρει ξανά είναι τουλάχιστον, αβέβαιο, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ.
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς υπέστη -στις 2 Νοεμβρίου- «εγκεφαλικό επεισόδιο μέσης έντασης» όπως ανακοίνωσαν τότε οι Σπερς.
Από τότε ο συνεργάτης του Μιτς Τζόνσον καθοδηγεί το Σαν Αντόνιο που περνά μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, αφού προ ημερών, ο Γουεμπανιάμα διαγνώσθηκε με θρόμβωση στην ώμο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
«Είναι πολλά μαζεμένα» σχολίασε ο πολύπειρος Κρις Πολ.
«Αλλά ξέρετε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, κάθε «οικογένεια» έρχεται πιο κοντά, ώστε να τις αντιμετωπίσει» πρόσθεσε.
Ο Πόποβιτς είναι ο γηραιότερος προπονητής στο ΝΒΑ, αφού τον Ιανουάριο έκλεισε τα 76 του χρόνια κι είναι ο πολυνίκης με 1390 νίκες σε κανονική περίοδο κι άλλες 170 σε playoffs.
Έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.