Οι αποχωρήσεις καλά κρατούν στον Ιωνικό Νικαίας, καθώς μετά το προπονητικό επιτελείο (Τσίκληρας, Λίβανος και Αλεξανδρής) και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, την πόρτα πίσω του έκλεισε και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Θανάσης Δούνης.

Σε γραπτή δήλωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο έμπειρος παράγοντας υποστήριξε:

“Με αίσθημα λύπης ανακοινώνω ότι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ιωνικός. Μια προσπάθεια που άρχισε με δύσκολες συνθήκες λόγω της αναπόφευκτης αργοπορίας που υπήρξε, αλλά χάρη στο πείσμα και την επιμονή των ανθρώπων που την έκαναν, έχει φέρει την ομάδα να μάχεται επί ίσοις όροις για την παραμονή της στη Basket League.

Είμαι βέβαιος ότι και τα τελευταία εμπόδια που ξαφνικά παρουσιάστηκαν, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Μαζί με τον κόσμο της που ήταν από την αρχή δίπλα και είχε ουσιαστική στήριξη και συμβολή στις επιτυχίες, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την ανανέωση της παρουσίας στην κατηγορία. Η σκέψη μου θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, οι βάσεις λειτουργίας που έχουν τεθεί είναι γερές για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τις σχέσεις που θεμελιώσαμε”.