Από εκεί που τελείωσαν την κανονική περίοδο, αρχίζουν σήμερα (15/4, 16:00) τα playoffs της Elite League Ηρακλής και Πρωτέας Βούλας.
Ο πρώτος τους αγώνας στα playoffs διεξάγεται στο Ιβανώφειο, όπου συναντήθηκαν και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, για να νικήσει ο Ηρακλής με 62-53.
Ο Ηρακλής είχε νικήσει και στη Βούλα, στον Α’ γύρο με 93-85 στην παράταση κι έτσι η σειρά των playoffs αρχίζει με προβάδισμά του 2-0 στις νίκες.
Για την πρόκριση στο Final-4 απαιτούνται τέσσερις νίκες. Ο επόμενος αγώνας, θα γίνει την Τρίτη, μετά το Πάσχα (22/4) στη Βούλα.
Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ του Ηρακλή, Κώστας Καμπουρίδης δήλωσε για τον σημερινό αγώνα:
“Ξεκινάμε τη Μεγάλη Τρίτη τα παιχνίδια μας για τα playoffs, αντιμετωπίζοντας στην έδρα μας τον Πρωτέα Βούλας και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι για τη σειρά των αγώνων που ακολουθεί“.
Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Πρωτέα Βούλας Νάσος Γκρέκας είπε:
“Πρέπει στα playoffs να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση από την αρχή του αγώνα και να κάνουμε λιγότερα λάθη από τον αντίπαλο μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη“.
O σημερινός αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το ACTION 24.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Elite League: Πρόγραμμα-αποτελέσματα 2024/25
Elite League: Στις 22 και 23/4 οι δεύτεροι αγώνες στα playoffs
Elite League: Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των playoffs
Τη Μ. Τρίτη το Ηρακλής-Πρωτέας Βούλας – Γενική είσοδος 10 ευρώ