Παρά τη στενοχώρια του για τον τρόπο που έχασε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του Game 3 των playoffs της EuroLeague, εξήγησε πως θα τα δώσουν όλα οι παίκτες του και δεν θα τα παρατήσουν.

“Όταν το ματς κρίνεται στο φινάλε και στα clutch σουτ δεν μπορείς να παίξεις καλύτερη άμυνα, από το να μαρκάρεις με αυτόν τον τρόπο τις αντίπαλες προσπάθειες. Όμως, οι ποιοτικοί παίκτες του Ολυμπιακού, ο Βεζένκοφ και ο Σλούκας, έβαλαν τα σουτ” ήταν το πρώτο σχόλιο του Έλληνα τεχνικού της Τουρκικής ομάδας.

Και συνέχισε: “Προφανώς, το ματς έχει 40′ και δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις τελευταίες κατοχές. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Καταφέραμε να πάμε στο +11, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε παραπάνω. Αυτό ήταν”.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο που γέμισε την Ulker Arena.

“Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Να μην ξεχάσουμε πως αυτή η ομάδα έφερε ξανά αυτή την ατμόσφαιρα εδώ, αυτή η ομάδα έφερε το μομέντουμ και ο κόσμος την πιστεύει. Θα δούμε τι θα συμβεί παιχνίδι με το παιχνίδι” εξήγησε.

Όσο για τη συνέχεια της «μονομαχίας» με τον Ολυμπιακό, αρκέστηκε να πει: “Είμαστε δυσαρεστημένοι, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Θα πάμε στο Game 4 για να τα δώσουμε όλα μπροστά στο κοινό μας και να είμαστε καλύτεροι”.