Περιστέρι

Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι με την αγορά ενός εισιτηρίου θα μπορούν να δουν τους δύο εντός έδρας αγώνες με Κολοσσό και Ρέθυμνο.

Το Περιστέρι θα δώσει δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες με τον Κολοσσό H Hotels (29/12, 15:45) και το Ρέθυμνο Cretan Kings (05/01, 18:00) για την 11η και 12η αγωνιστική της Basket League.

Έτσι η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο αγώνες μόνο με την αγορά ενός εισιτηρίου αξίας 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola:

“Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola, θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο του Περιστερίου για την αμέριστη συμπαράσταση του στην ομάδα και το κάνει με πράξεις!

Με ένα εισιτήριο, αξίας 10 ευρώ, μπορείς να παρακολουθήσεις τους δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, κόντρα στον Κολοσσό H Hotels (29/12) και στο Ρέθυμνο Cretan Kings (5/1) για την 11η και 12η αγωνιστική, αντίστοιχα, του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται ήδη από την ΚΑΕ, στο εκδοτήριο του Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» από τις 27/12 και από σήμερα μέσω του site www.ticketmaster.gr

Το Περιστέρι είσαι εσύ!”

Δείτε την ανάρτηση του Περιστερίου στο Facebook:

Με ένα εισιτήριο, αξίας 10 ευρώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους δύο συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας,…

Δημοσιεύτηκε από Peristeri B.C. στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018