Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε για την πετσέτα που πέταξε στο παρκέ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, για το οποίο ο αθλητικός δικαστής του επέβαλλε πρόστιμο ύψους 1.200!

Ο έμπειρος σέντερ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πέταξε την πετσέτα στο παρκέ και γι’ αυτή την κίνηση αποβλήθηκε από τη διαιτητή Βάσω Τσαρούχα.

Στο μεταξύ, ποινές επιβλήθηκαν και στις ΚΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ, 1.000 και 1.200 ευρώ αντίστοιχα.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

“Επιβάλλεται στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη καλαθοσφαιριστή της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE) χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ, για ανάρμοστη συμπεριφορά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 11-3-2023.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 12-3-2023.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ), χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 13-3-2023”.