Σάββας Καμπερίδης

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, δίνει αύριο (13/3, 17:00, ERTFLIX) ο Άρης, αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα, στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”.

Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας, ο προπονητής των “κίτρινων”, Σάββας Καμπερίδης, υποστήριξε:

“Η ομάδα πέτυχε δύο πολύ σημαντικές νίκες, οι οποίες μας έδωσαν μια ανάσα, όμως οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Καλούμαστε σε μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε, να αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα, ο οποίος είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα λάθη, που θα επιτρέψουν στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια, ώστε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι”.

Χωρίς Χαριτόπουλο στην Πάτρα

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (12/03), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αυριανό (13/03) αγώνα. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πάτρα. Ο έμπειρος παίκτης γυμνάστηκε μόνος του, ενώ ακολουθεί θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα, που τον ταλαιπωρεί.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην αχαϊκή πρωτεύουσα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Τσάλμερς, Ντραγκίτσεβιτς, Λιτλ, ΝτεΚόζι.