Στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της «Ένωσης» Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός πως τιμήθηκε με απόσυρση της φανέλας ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

“Κρίθηκε στις μικρές λεπτομέρειες ο αγώνας. Στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου είχαμε κάποιες ολιγωρίες, έβαλε μεγάλα σουτ ο ΠΑΟΚ. Όταν πέρασε ο ΠΑΟΚ κάναμε κάποια λάθη και εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Όλη μας η προσοχή είναι στο επόμενο παιχνίδι” δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ.

Και πρόσθεσε: “Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δύσκολες και πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Δεν είχαμε έλλειψη ομαδικότητας, ίσως κάποιες κακές εκτελέσεις σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε 12 παίκτες, ανάλογα το μομέντουμ και την κούραση των παικτών πρέπει να τους χρησιμοποιήσουμε όλους”.

Όσο για τον Μπάνε και το κλίμα στο γήπεδο, ο Ηλίας Καντζούρης, υπογράμμισε: “Καταπληκτική ατμόσφαιρα και ήταν χαρά μας που ήμασταν να δούμε από κοντά και να τιμήσουμε έναν ζωντανό θρύλο. Μεγαλώσαμε εκείνη την εποχή με τον Πρέλεβιτς πρωταγωνιστή. Δε μας επηρέασε η ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι η παρουσία του κόσμου έδωσε μια ενέργεια στον ΠΑΟΚ. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα”.