Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» Καρδίτσα

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Κυριακή (20/11, 19:15) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” και η διάθεση των εισιτηρίων δείχνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κατάμεστο γήπεδο!

Όπως ενημέρωσε την Παρασκευή ο Α.Σ. Καρδίτσας, τα περισσότερα εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί, ενώ μέχρι εξαντλήσεώς τους, θα διατίθενται ως εξής:

“Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, καθώς και το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketmaster.gr, ενώ θα διαρκέσει ως το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Για όσους δεν προμηθευτούν εισιτήρια μέσω προπώλησης κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα, μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 5 μ.μ. την ημέρα του αγώνα.

Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Στις θύρες BD, DD και ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 12 ευρώ.

Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, η τιμή του παιδικού είναι 7 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες επίσης στα 7 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους με την επίδειξη των σχετικών αποδεικτικών εγγράφων.

Να σημειωθεί πως παιδικό εισιτήριο πληρώνουν όλα τα παιδιά 16 ετών και κάτω (γεννημένα το 2006 και μετά). Δεν πληρώνουν εισιτήριο και εισέρχονται ελεύθερα, βρέφη έως δυο ετών στην αγκαλιά του γονιού τους”.