Υπόκλιση στον κόσμο του Άρη έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης, μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός των «κκιτρίνων» ευχαρίστησε τον κόσμο και συνεχάρη τους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια τους απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Για ακόμα μία εβδομάδα προπονηθήκαμε με πολλές απουσίες. Παιδιά σήμερα έπαιξαν ασθενείς, όπως ο Τολιόπουλος. Είναι δύσκολη η κατάσταση με τους τραυματίες. Πήραμε μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία. Η ΑΕΚ έχει πάρει μεγάλες νίκες στα τελευταία ματς και είναι ομάδα με ρόλους και καλά προπονημένη» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης.

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες μας ήταν συγκλονιστικοί σήμερα, έκαναν εξαιρετική δουλειά, κυρίως στην άμυνα. Ήξεραν ότι έπρεπε να μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, το πιστέψαμε και κάπως έτσι κρίθηκε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο που γέμισε σε ακόμα ένα παιχνίδι το Αλεξάνδρειο, τόνισε: «Δύο φορές πιο συγκλονιστικός ο κόσμος απ’ ότι η ομάδα μας. Ξέραμε πως θα κάνουμε έτσι το ξέσπασμά μας. Παίξαμε με καρδιά και ψυχή και πήραμε απίστευτη ώθηση από τον κόσμο. Το γήπεδό μας ήταν καταπληκτικό και σήμερα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και είναι κάτι που το βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.

Τέλος, για τον Καββαδά, σχολίασε: «Κάθε εβδομάδα αξιολογούμε την κατάσταση του για να δούμε που βρίσκετα. Θέλει υπομονή. Τα παιδιά είναι σαν θηρία στο κλουβί και θέλουν να παίξουν και να ζήσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Θα επιστρέψουν και λίγο νωρίτερα γιατί το θέλουν πολύ».