Ταμείο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος έστειλε το μήνυμα και για το μέλλον.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα των playoffs με τον Ολυμπιακό παραδέχθηκε πως υπάρχει επιθυμία για να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αρχικά ο Γιάννης Καστρίτης είπε για τον Ολυμπιακό: “Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, μακάρι να φτάσει μέχρι την κατάκτηση της Euroleague, θα είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ”.

Για τον Άρη και τη σεζόν επισήμανε: “Τελειώσαμε στο 11-11 και στην 8η θέση, όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Κάποια στατιστικά που θέλω να αναφέρω είναι πως είχαμε την 3η καλύτερη άμυνα και 5η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ήμασταν η πρώτη ομάδα σε επιθετικά ριμπάουντ, πρώτη σε κλεψίματα, περισσότερες κατοχές σε τρανζίσιον και κατοχές. Στις πυθαγόρειες νίκες και ήττες είμαστε στο 13,5-8,5 και μας κατατάσσουν στην 5η θέση αντίστοιχα.

Είχαμε γεμάτο γήπεδο στα περισσότερα παιχνίδια. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό, με την αποπληρωμή των χρεών και να κυλήσει η σεζόν όσο πιο άνετα. Τα παιδιά κατέθεσαν ιδρώτα, προσπάθεια, θυσίασαν το κορμί τους. Ρίσκαραν την υγεία τους. Να ευχαριστήσω τους πάντες, τη διοίκηση, τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός”.

Για την παραμονή του, σχολίασε: “Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία και θέληση, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να περάσουν στο ουσιαστικό μέρος της. Να αποφασίσουμε για το καλύτερο της ομάδας. Είναι συγκινητική η καθημερινότητα στον Άρη, νιώθω πάρα πολλά για αυτή την ομάδα. Όταν είναι κάπου ωραία και σε αγαπάνε, το σκέφτεσαι αλλιώς. Όσοι είμαστε εδώ αγαπάμε τον Άρη και θέλουμε το καλό του”.