Η Παρί ήταν ανώτερη από τη Λε Μαν στον τελικό της Accor Arena, επικράτησε 91-80 και κατέκτησε το παρθενικό Κύπελλο Γαλλίας της ιστορίας της.
Ναντίρ Ιφί (20 πόντοι), Τάισον Γουάρντ (13 πόντοι), Μίκα Γιάντουνεν (12 πόντοι) και Γιακουμπά Ουαταρά (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ), διακρίθηκαν για την ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ.
Τρέβορ Χάτζινς (22 πόντοι), Νοά Πέντα (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Τρέι Μπιουκάναν (12 πόντοι) και Γουίλιαμς Νάρας (11 πόντοι), πάλεψαν για τη Λε Μαν, η οποία δικαιούται να καμαρώνει για την κατάκτηση του Leaders Cup και την πρόκριση επί της Μονακό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Αναφορικά με την εξέλιξη του τελικού, η Παρί πήρε τα ηνία στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου, πορεύθηκε για αρκετή ώρα με διψήφια διαφορά και δεν αγχώθηκε καθόλου.
Επομένως, η ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ έφτασε στο τέταρτο τρόπαιο της σύντομης ιστορίας της, έπειτα από τους τρεις που πήρε το 2024 (πρωτάθλημα, Leaders Cup, EuroCup).
Τα δεκάλεπτα: 28-26, 48-42, 69-54, 91-80