“Αν το πόδι μου μπορούσε να μιλήσει, θα απαντούσε στο αν θα παίξω στο EuroBasket 2025”, δήλωσε ο Ματίας Λεσόρ για το αν θα μπορέσει να ενισχύσει τη Γαλλία.
Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR προσπαθεί να επιστρέψει στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό πόδι (κάταγμα περόνης) τον περασμένο Δεκέμβριο.
Δημοσιογράφος της γαλλικής εφημερίδας, “Equipe”, βρέθηκε στην Ελλάδα και ρώτησε τον Λεσόρ για το αν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Γαλλίας στο EuroBasket 2025.
Η απάντηση του Λεσόρ:
“Αν το πόδι μου μπορούσε να μιλήσει, τότε θα απαντούσε αν θα αγωνιστώ στο EuroBasket. Θα ήταν το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να παίξω στο EuroBasket, αλλά πολλά πράγματα πρέπει να συμβούν για να γίνει αυτό.
Να επιστρέψω στην δράση, να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, να συμφωνήσει η ομάδα, να είμαι καλά σε προσωπικό επίπεδο. Προς το παρόν, είναι ερωτηματικό το αν θα παίξω”.