Στο πέρασμα του από τη Μονακό αναφέρθηκε ο Πάρις Λι μιλώντας για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στους Μονεγάσκους (8/3, 22:00).

«Θα είναι μία εκπληκτική στιγμή η επιστροφή μου στο Μονακό, ακόμη και τώρα που δεν φοράω τη φανέλα της ομάδας. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε η Μονακό να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και επίσης για την στήριξη που είχα από τους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν κοντά μου τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Για να είμαι ειλικρινής, έχω πολλά συναισθήματα που επιστρέφω στο Μονακό» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μονακό ο Πάρις Λι.

Και συμπλήρωσε: «Θα έχω ιδιαίτερα συναισθήματα, παίζοντας εναντίον των φίλων μου Μονέκε, Ντόντα Χολ, αλλά και των Ουατάρα, Ντιαλό, Μοτιεγιούνας… Η καλύτερη ανάμνηση από την περσινή σεζόν ήταν που προκριθήκαμε στα playoffs της Ευρωλίγκας και αποκλειστήκαμε στο πέμπτο ματς της σειράς στον Πειραιά. Αλλά, τα είχαμε δώσει όλα, γιατί είχαμε ένα ξεχωριστό γκρουπ. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για τον χρόνο που πέρασα στο Μονακό και θα είναι πολύ όμορφο που θα επιστρέψω».