Λιμνιάτης

Το Λαύριο εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του μετά τη νίκη στην Καρδίτσα, όμως, ο Γιώργος Λιμνιάτης ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα πάει για το “διπλό” στην έδρα του Ιωνικού.

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Είναι μια πολύ καθοριστική νίκη γιατί μας δίνει και ουσιαστικά την παραμονή. Ελέγχαμε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τον ρυθμό με τον τρόπο που παίξαμε.

Είχαμε ψυχραιμία όταν η Καρδίτσα άρχισε να πιέζει και πήραμε σωστές αποφάσεις. Πετύχαμε και μεγάλα σουτ, ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί ακολούθησαν το πλάνο, είχαν συγκέντρωση, θάρρος, θράσος κι έκαναν όλα τα σωστά την κρίσιμη στιγμή”.

-Και εκμεταλλεύθηκαν το άγχος των γηπεδούχων

“Είχαμε ποντάρει σε αυτό, παρά το γεγονός ότι για μας ήταν ένα ματς που είχε το “πρέπει”. Αλλά είχαμε κι άλλες ευκαιρίες.

Εστιάσαμε σε αυτό πριν βγούμε στο παιχνίδι, ότι η Καρδίτσα θα είχε άγχος, γιατί έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε για να σωθεί.

Νομίζω ότι αυτό το εκμεταλλευθήκαμε, παίξαμε πολύ πιο απελευθερωμένα, γι’ αυτό είχαμε και πολύ καλά ποσοστά στο β’ ημίχρονο.

Επειδή δεν ξέρω αν θα μου κάνετε άλλη ερώτηση, θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Μάκη Παναγάκη, τον γυμναστή της ομάδας, ο οποίος έφερε ένα καινούργιο μέλος στην οικογένειά του. Να του ευχηθούμε να είναι με υγεία και με τύχη.

Να πάμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε σοβαρά, γιατί από εδώ και πέρα κρινόμαστε. Θα πάμε να παίξουμε με σοβαρότητα και στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, ιδιαίτερα σε εκείνο του Σαββάτου (σ.σ. με τον Ιωνικό στη Νίκαια).

Το τονίζω αυτό. Γιατί είναι ένα ματς που η δική μας συμπεριφορά, θα κρίνει ποιος θα σωθεί ή όχι. Θα πάμε, λοιπόν, να κερδίσουμε”.