Μπόλντγουιν

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την Κυριακή (23/4) ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του Γουέιντ Μπόλντγουιν μέχρι το 2025!

Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε το βραβείο MVP του Μαρτίου στη EuroLeague και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο ως ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη.

Ο Μπόλντγουιν είναι ο δεύτερος σκόρερ της φετινής EuroLeague με 16,7 πόντους ανά αγώνα, 8ος σε ασίστ (με 5 ανά αγώνα), 11ος στο PIR και 13ος στα λεπτά!

“Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα, που θα περάσω τις επόμενες δύο σεζόν εδώ με τη Μακάμπι”, είπε ο Μπόλντγουιν και συνέχισε:

“Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι φέτος, είχαμε τρομερή επιτυχία. Θέλω να το συνεχίσω και να αναπτυχθώ, Είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, είναι ένας σύλλογος στον οποίο ήθελα να είμαι μέλος τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να παρατείνω για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιο μου για να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Θέλουμε να χτίσουμε έναν σύλλογο που θα είναι ανταγωνιστικός κάθε χρόνο στο υψηλότερο επίπεδο, να κερδίζει πρωταθλήματα και να φέρνει χαρά στον κόσμο”.

“Θέλω να συγχαρώ τον σύλλογο και τον Γουέιντ, είναι σημαντικό και για τις δύο πλευρές”, σχολίασε ο προπονητής Όντεντ Κάτας και πρόσθεσε:

“Εκτός από τις γνωστές του ικανότητες στο μπάσκετ, ο Γουέιντ είναι επίσης ηγέτης. Είναι ένα κεντρικό κομμάτι σε αυτό που χτίζεται εδώ και είναι ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση της συνέχειας της ομάδας. Μπορείτε να νιώσετε και να δείτε ότι νιώθει μέρος αυτού του συλλόγου. Ο Γουέιντ έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι πολύ χαρισματικός, έχει μεγάλο πάθος για το παιχνίδι και φέρνει μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Μου δίνει χαρά να τον προπονώ”.