Η πιεστική άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν κατά τον Κάζις Μακσβίτις ο λόγος που η Λιθουανία έκαμψε την αντίσταση της Ελλάδας.

“Είναι ωραίο να κερδίζεις. Δεν μας πήγαν όλα πρίμα στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο σκεφτόμασταν περισσότερο παρά δρούσαμε. Η Ελλάδα ήταν πιο σκληρή και εμείς δεν μετουσιώναμε σωστά την ενέργειά μας. Πήραμε κάποια ρίσκα στην τακτική μας και ο Γουόκαπ μάς τιμώρησε» δήλωσε ο τεχνικός της Λιθουανικής ομάδας. Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο δυνατή άμυνα, χρησιμοποιήσαμε επαφές και πιέσαμε την μπάλα. Αυτό κούρασε τους αντιπάλους μας και μας οδήγησε στη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα δεν κατέρρευσε αλλά επέστρεψε πιο δυνατή στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς και για τη χαρά που προσφέραμε σε όλους τους Λιθουανούς”.

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας από την πλευρά του, είπε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι, τα καταφέραμε, αλλά η οκτάδα δεν είναι ο τελικός προορισμός για μας. Θέλουμε και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε και παρακάτω. Δεν αρχίσαμε καλά τον αγώνα, ο Γουόκαπ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό παίζοντας καλύτερη άμυνα και έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας”.