Στην πίστη του Παναθηναϊκού στο πλάνο του επικεντρώθηκε ο Λευτέρης Μαντζούκας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3 για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό της Basket League.

“Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο σκεφτόμαστε τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία κατοχή, όπως περίπου και στο ΣΕΦ. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Είχαμε κενά διαστήματα, κολλήσαμε ειδικά στην επίθεση, όμως μείναμε στο πλάνο μας και τελικά γελάσαμε στο τέλος. Τα κενά διαστήματα είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να δούμε σε video τα λάθη μας. Μόνο από αυτό θα γίνουμε καλύτεροι. Εννοείται ότι αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογικό κίνητρο”, τόνισε ο φόργουορντ του «τριφυλλιού».

“Ο Ολυμπιακός θα έρθει προετοιμασμένος και θα παίξει πολύ σκληρά στην έδρα του. Είναι ένα παιχνίδι σίγουρα που θέλει να πάρει τη νίκη. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι στο 100% και θα πάμε να κερδίσουμε”, πρόσθεσε ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Όσο για το αν τα προβλήματα των Πειραιωτών αν άγχωσαν την ομάδα του, απάντησε: “Δεν αγχωθήκαμε εμείς. Μέσα στο παρκέ κοιτάζουμε να νικάμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εύχομαι περαστικά στον Σάσα. Παίζουμε με τον οποιονδήποτε αντίπαλο για να κερδίσουμε”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κοινό του Παναθηναϊκού: “Ο κόσμος ήταν μαγικός για μένα. Σαν νέος παίκτης, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Οι εμπειρίες είναι μοναδικές. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, με αυτό το κοινό”.