Μαργαρίτης

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στο www.paokbc.gr για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου ΠΑΟΚΑΕΚ και την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Η προετοιμασία είναι στο φουλ και σε δύο επίπεδα. Από την μία η εκδήλωση για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς και από την άλλη το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι με το πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με την ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μιλώντας στο www.paokbc.gr για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου είπε χαρακτηριστικά:

Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε τη νίκη, που θα μας βοηθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ.

Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και συνδυασμοί αποτελεσμάτων που θα καθορίσουν την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αλλά η νίκη θα μας φέρει πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε και μπορούμε.

Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη, αλλά και να συμμετέχει στην ιστορική εκδήλωση για την απόσυρση της φανέλας του Μπάνε Πρέλεβιτς”.

Τον Μπάνε δεν τον πρόλαβε ουσιαστικά ως παίκτη, αλλά o αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco τον έζησε από πολύ κοντά ως πρόεδρο και όπως λέει χαρακτηριστικά…

Τον πρόλαβα λίγο ως παίκτη και όσο ήμουν μικρός. Τα έμαθα όμως όλα πιστεύω στην πορεία. Βοήθησε τα μέγιστα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τους τέσσερις από τους επτά τίτλους της ιστορίας του.

Είναι μεγάλη τιμή θεωρώ η απόσυρση της φανέλας. Το αξίζει 100% και με την ευκαιρία θέλω να του πω ένα ευχαριστώ για όλα όσα έδωσε στο μπάσκετ και ειδικά σε αυτή την ομάδα.

Μας ενέπνευσε με την ηρεμία του και αυτό εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ στα χρόνια της παρουσίας μου στον ΠΑΟΚ”.