Μαρούσι-Πανερυθραϊκός

Το Μαρούσι γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του, αφού έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τον Τρίτωνα που εξασφάλισε ένα εισιτήριο για την άνοδο στην Basket League.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν επικράτησε 80-68 του Πανερυθραϊκού.

Οι τρελοί πανηγυρισμοί για την άνοδο του Αμαρουσίου στην Basket League:

 

Τρίτωνας και Μαρούσι θα αναμετρηθούν αύριο (28/5) για τον τίτλο της σεζόν 2022-23 στις 15.45. Στις 13.00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στο Ψυχικό και τον Πανερυθραϊκό.

Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Πανερυθραϊκό (80-68).

Γιώργος Σκαραφίγκας (προπονητής Αμαρουσίου): «Αξίζουν συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες αλλά και στην ΕΟΚ για την καταπληκτική διοργάνωση. Είμαστε περιχαρείς, είναι μια μεγάλη στιγμή για την πόλη, την ομάδα, τον οργανισμό μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που θα παίξουν στην Α1, γιατί θα παίξουν στην Α1. Είμαι ευλογημένος γιατί έχω παίξει πολλά τέτοια ματς και δεν ξέρω το συναίσθημα της αποτυχίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμπαραστάθηκε σε αυτή την ομάδα».

Ορφέας Στασινός (παίκτης Αμαρουσίου): «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανερυθραϊκού. Ξέραμε πως θα ήταν ένας δύσκολος ημιτελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άνοδο, μόνο εμείς ξέρουμε πόσα χρόνια παλεύαμε να το πετύχουμε».

Δημήτρης Χουχουλής (προπονητής Πανερυθραϊκού): «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι, ήταν πιο έτοιμο για το παιχνίδι και έδειξε πως το ήθελε πιο πολύ. Ίσως το νεαρό της ηλικίας και η έλλειψη πείρας να έπνιξε τους παίκτες μου και να μην έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό. Παρ’ όλα αυτά είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και το πλάνο που έχουμε με πολλά νέα παιδιά. Μακάρι να δοθεί στα παιδιά αυτά ξανά η ευκαιρία στο μέλλον, είτε με την Ερυθραία είτε με μια άλλη ομάδα, γιατί θα είμαστε χαρούμενοι που βάλαμε ένα λιθαράκι στην εξέλιξή τους.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, έδειξε πως ο Πανερυθραϊκός έχει μεγάλη δυναμική. Χτίζουμε το όνομά μας σιγά-σιγά και θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας και την επόμενη σεζόν. Επίσης είδαμε πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες στο γήπεδο, ήρθαν όλοι να στηρίξουν την ομάδα στην οποία αγωνίζονται. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους όσοι τρέχουν και λύνουν όλα τα προβλήματά μας. Θα ήθελα να αφιερώσω την πορεία της ομάδας, γιατί δυστυχώς δεν μπορέσαμε να φέρουμε την άνοδο, σε έναν άνθρωπο που μας στήριξε στο μέγιστο, τον Δημήτρη Μανωλόπουλο».

Κώστας Καμπουρίδης (παίκτης Πανερυθραϊκού): «Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την άνοδο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το Μαρούσι ήταν καλύτερο από μας σε κάποια κομμάτια και φάνηκε να το θέλει πιο πολύ. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε».