Μελιγδής

Ο προπονητής της ομάδας εφήβων του Προμηθέα Πάτρας, Ανδρέας Μελιγδής, μίλησε στην εκπομπή “Τα παιδία παίζει” με τον Αργύρη Παγαρτάνη ενόψει της τελικής φάσης του Πανελληνίου Εφήβων.

Αναλυτικά όσα είπε στο web radio της ΕΟΚ:

Για το Πανελλήνιο Εφήβων: “Πρόκειται να γίνει ένα απ’ τα πιο συναρπαστικά τουρνουά των τελευταίων χρόνων. Η δυναμική των ομάδων δείχνει ότι θα υπάρχουν αμφίρροπη αγώνες, αγώνες που εντός παρκέ θα παρουσιάσουν ένα πολύ ωραία θέαμα με ωραίες ιδέες. Σ’ αυτό που λέω στηρίζομαι και στο staff των προπονητών που είναι αξιόλογα και στο ταλέντο των νεαρών παικτών που θα απαρτίζουν τις ομάδες”.

Για το αν βοηθάει τα παιδιά η εμπειρία του απ’ το Rising Stars ενόψει του Πανελληνίου Εφήβων: “Ήταν ευλογία που μια σκέψη, ένα όραμα τόσων ετών έγινε πραγματικότητα, δηλαδή να παίζουν περισσότερους και πιο ανταγωνιστικούς αγώνες τα παιδιά των εφηβικών ομάδων. Ωρίμασε όλο αυτό και έχω την εντύπωση ότι όλα βαίνουν στο σωστό δρόμο. Είναι πάρα πολύ καλό για εμάς που βρισκόμαστε σε συναναστροφή με ανάλογους συλλόγους. Ο οργανισμός Προμηθέας θέλει πάντα να κοιτάει μπροστά, αλλά με τα πόδια πατημένα στο έδαφος. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και έχω την εντύπωση ότι θα είναι ένα συναρπαστικό τουρνουά”.

Για την παραγωγική διαδικασία του Προμηθέα: “Υπάρχει στόχος, υπάρχει πρόγραμμα, υπάρχει όραμα, υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν το σύλλογο και τίποτα δε γίνεται τυχαία. Δεν είναι κάτι που βγαίνει χωρίς σχεδιασμό. Όλη αυτή η παραγωγική διαδικασία και εξέλιξη είναι κάτι που απολαμβάνουμε εμείς οι προπονητές στον Προμηθέα. Απολαμβάνουμε την εξέλιξη των παικτών και μας κάνει χαρούμενος όταν ένας παίκτης μας βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσαλδάρης: “Η καλύτερη τελική φάση εφήβων των τελευταίων χρόνων”