Στα έσοδα της Παρτίζαν αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Όστογια Μιχάιλοβιτς, μιλώντας σε μέσο της χώρας.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Παρτίζαν εξήγησε πως τα έσοδα της ομάδας του από τα εισιτήρια, είναι σχεδόν 5.000.000, χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται τα χρήματα από τα πλέι οφ της Euroleague και της Αδριατικής Λίγκας.

Οι δηλώσεις του Όστογια Μιχάιλοβιτς στο «RTS» έχουν ως εξής:

«Η σεζόν είναι πολύ καλή για εμάς, αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα ABA και παίζουμε έναν αγώνα με την Μπούντουτσνοστ, που θα μας εγγυηθεί ότι θα παραμείνουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης, τελειώσαμε το πρώτο μέρος της Euroleague στην έκτη θέση, όπου ήμασταν ένα καλάθι λιγότερο από την πέμπτη θέση.

Αυτό ήταν ένα από τα μέγιστα που περιμέναμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα στην Euroleague, την ABA League, σίγουρα μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ στην Ευρωλίγκα, όσον αφορά τον αριθμό των εισιτηρίων και τους θεατές στις εξέδρες. Μαζί με την Αδριατική Λίγκα, είχαμε πάνω από 400.000 θεατές στις κερκίδες. Αναμένουμε τα έσοδα από εισιτήρια για ολόκληρη τη σεζόν να είναι περίπου 5.000.000 ευρώ, που θα είναι έσοδα ρεκόρ για έναν σύλλογο. Να τονίσουμε ότι δεν έχουμε βγάλει ακόμη εισιτήρια για το πλέι οφ της Euroleague και τα πλέι οφ ABA League.

Για παράδειγμα, το 2017 είχαμε εισόδημα 36.000 ευρώ για όλο το χρόνο, τώρα είναι σχεδόν 5.000.000 ευρώ. Τώρα το 99,99% των φιλάθλων έχει πληρώσει τα εισιτήριά του και αυτοί που δεν έχουν πληρώσει είναι παιδιά με αναπτυξιακές αναπηρίες, παιδιά χωρίς γονείς… Αυτές είναι περισσότερες ενέργειες που πραγματοποιούμε. Σήμερα έχει γίνει κύρος να βρίσκεις εισιτήριο, και όχι να το αγοράζεις, για τους αγώνες της Παρτιζάν».