www.allstarbasket.gr

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας μπαίνει ο Γιάννης Μπουρούσης με στόχο την περαιτέρω  ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη του και έμφαση στη νεολαία!

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ που συνέδραμε στην άνοδο του Α.Σ. Καρδίτσας και την καθιέρωσή του στην GBL, προχωρά πλέον σε νέα επένδυση στη γενέτειρά του με «σύμμαχο» την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την ιστορική ομάδα που εκτός από το τμήμα ποδοσφαίρου έχει και μπάσκετ, αλλά η στόχευση του Μπουρούση είναι οι υποδομές.

Να προσφέρει στα νέα παιδιά της πόλης και της ευρύτερης περιφέρειας τη δυνατότητα να αθληθούν, και μάλιστα σε νέες εγκαταστάσεις που σκοπεύει να αναγείρει με κλειστά μπάσκετ, προπονητήρια και χώρους για διάφορες αθλοπαιδιές!

Ουσιαστικά θα δημιουργήσει ένα πολυαθλητικό κέντρο που θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν το άθλημα της αρεσκείας τους και να ψυχαγωγηθούν .