Αιχμηρό μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι που κρίθηκε στο σουτ του Τόμας Γουόκαπ.

Ο έμπειρος τεχνικός εξήγησε ότι κάποιοι παίκτες πίστεψαν ότι θα κερδίσουν περπατώντας και έφτασαν μέχρι το χιτσκοκικό φινάλε.

«Απρόσμενα για πολλούς, αλλά όχι γι’ αυτούς που ξέρουν μπάσκετ έγινε από το τίποτα ένα παιχνίδι που είχε μεγάλη ένταση, μεγάλο σασπένς, και κρίθηκε στην τελευταία φάση. Είναι από αυτά τα ένα-δυο παιχνίδια στη χρονιά που πάντα σου συμβαίνουν, ο αντίπαλος να παίξει καταπληκτικά, χωρίς βασικούς παίκτες, καθώς έλειπαν ο Τζούστον και ο Αγραβάνης.

Έπαιξαν πάρα πολύ καλά και από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι φύγαμε 8-9 πόντους. Αν θυμάμαι καλά σκόραραν σε κάθε φάση. Οπότε μοιραία έγινε αυτό που έγινε» υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρολελύκων».

Και υπογράμμισε: «Εμείς είχαμε αρκετούς παίκτες που θεωρούσαν ότι θα πάρουμε το ματς περπατώντας και ξαφνικά προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα, γιατί πάντα και ο αντίπαλος παίζει. Στο μπάσκετ πρέπει να παίζεις 40 λεπτά για να κερδίσεις. Έτσι αναγκαστήκαμε να πάμε στην τελευταία φάση και πήραμε το παιχνίδι με το pull up του Γουόκαπ. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Περιστέρι, τους εύχομαι καλή συνέχεια, εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πάντα έχεις να μαθαίνεις απο κάθε παιχνίδι που παίζεις. Κερδίζεις, χάνεις, ίσως για ένα επόμενο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος να μας κάνει αυτή η εμφάνιση, η δική μας και η αντίδραση του Περιστερίου bwin καλό».