Μπαρτζώκας

Ακόμα μία μεταγραφή θα κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον προπονητή του Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0, με αφορμή τη συμμετοχή της ομάδας του στο τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι τιμητικό για εμάς, που ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Κύπρο. Νιώθουμε πολύ ωραία με τη φιλοξενία. Για εμένα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, που παίζουμε για τη μνήμη του Νεόφυτου.

Ξέρω πολύ καλά την ιστορία, έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά, που βοηθούμε λίγο για να τον θυμόμαστε κάθε χρόνο.

Γενικά η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι πολύ καλή. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ καλό.

Μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε πριν από τη EuroLeague. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα δώσει μια καλή εικόνα για το πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος”.

Ερωτηθείς για τους διεθνείς της ομάδας του, απάντησε: “Έχουμε έξι διεθνείς. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς από όλη τη EuroLeague“.

Όσον αφορά την ενίσχυση του Ολυμπιακού, είπε: “Θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα. Είμαστε μια ομάδα, που έχει υψηλό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη, που θα μας κάνει καλύτερους. Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις”.