Στην παρουσία του Μιχάλη Λούντζη στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς επίσης και στην πολύ καλή δουλειά που έγινε αμυντικά πάνω στους Λάρκιν και Μίτσιτς.

“Πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα. Έπρπεε να κάνουν βήμα μπροστά όλοι, να συνεισφέρουν όλοι στην άμυνα, κάτι που έγινε με συνέπεια. Η άμυνά μας ήταν πολύ συμπαγής η άμυνά μας. Εάν είχαμε καλύτερα ποσοστά στις βολές και στα τρίποντα, που είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ, θα κερδίζαμε πολύ πιο εύκολα. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μας, τον κόσμο που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Εφές” ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» στη συνέντευξη Τύπου.

Για το πόσο ευχάριστο είναι να βλέπει τον 12ο παίκτη του να είναι κομβικός σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, υπογράμμισε: “Δεν πιστεύω σε 12ους παίκτες. Ολοι έχουν την ευκαιρία τους σε ένα τέτοιο ρόστερ. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους, το θέμα είναι να είσαι έτοιμος. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που νωρίτερα είχαν ρόλο διακομιτικό και τώρα είναιθ κομβικοί. Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ο Λούντζης έκανε φανταστική δουλειά στην άμυνα, αλλά είχε σημαντική συνεισφορά και στην επίθεση”.

Για το μαρκάρισμα των Λάρκιν και Μίτσιτς, είπε: “Προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα. Προσπαθήσαμε να μην έχουν μεγάλη δημιουργία και να πάνε σε καταστάσεις με σουτ μετά από ντρίμπλα. Αν αναλύσει κανείς το παιχνίδι αυτό θα δει από εμάς. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι στα ατομικά χαρακτηριστικά τους. Γεμίσαμε τη ρακέτα πίσω τους, είχαμε κάποιο πρόβλημα στο πλάγιο πικ εν ρολ και με την αλλαγή της άμυνας το καλύψαμε. Αν βάζαμε κάποια ανοιχτά σουτ θα παίρναμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Αγχωθήκαμε, αλλά με τέτοιους αντιπάλους πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος”.