Αν το φάιναλ φορ ήταν η… γιορτή του πρωταθλήματος, αν το Ναύπλιο άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχθεί τις κατά τεκμήριο τέσσερις καλύτερες ομάδες της σεζόν, το Καρπενήσι παίρνει τη σκυτάλη. Εκεί όπου απόψε (20:00) θα αναδειχθεί ο Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ με Αμαξίδιο. 

Η Δωδεκάνησος συναντά τον Άτλαντα, στον τελικό, με έπαθλο το 23ο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες μετείχαν στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος, με τους Ροδίτες να φτάνουν στον τελικό.

Η βραδιά ξεκινά στις 19:00 με την Τελετή Έναρξης. Στις 20:00 έχει οριστεί το τζάμπολ του τελικού, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι απονομές κι οι βραβεύσεις.

Το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου ντύθηκε στα γιορτινά του και περιμένει μια από τις δύο κορυφαίες αγωνιστικές εκδηλώσεις.

ΟΣΕΚΑ και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνδιοργανώνουν τον τελικό, ο οποίος γίνεται με την υποστήριξη του δήμου Καρπενησίου.

“Είναι στρατηγικός στόχος να καταστεί το Καρπενήσι αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας” τόνισαν οι κ. Τασιός και Σουλιώτης στη συνέντευξη Τύπου.

“Θεωρούμε το Καρπενήσι το σπίτι της Εθνικής μπάσκετ με αμαξίδιο, γιατί εδώ γίνεται το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και των προπονητικών καμπ” υποστήριξε ο κ. Περδίκης.

Από την πλευρά τους οι δύο φιναλίστ ευχήθηκαν «να κερδίσει ο καλύτερος» και κάλεσαν τον κόσμο, υποσχόμενοι θέαμα υψηλής αθλητικής ποιότητας.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου στο πιο κάτω video: