Ρικ Πιτίνο

Αφού αποκάλεσε τον Καλάθη… Γουέστμπρουκ, λόγω του triple double, επαίνεσε τον Γκιστ, τόνισε ο Παναθηναϊκός… γύρισε από τους νεκρούς, ο Ρικ Πιτίνο απαίτησε από τους παίκτες του να μην γυρίσουν πριν από τις 7:00 το πρωί!

Το πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού άρχισε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και συνεχίστηκε στα αποδυτήρια! Εκεί, όπου όπως μας έδειξε με την κάμερά της η ΝOVA, ο προπονητής του Ρικ Πιτίνο, μίλησε στους παίκτες και τους κάλεσε να γιορτάσουν μέχρι το πρωί την επιτυχία στην τόσο δύσκολη αποστολή που είχαν!

“Γυρίσαμε από τους νεκρούς και περάσαμε στα play offs” είπε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο. Αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, λέγοντας: “Αυτός εδώ, ο Γουέστμπρουκ, θα μπροούσε να είχε φτάσει σήμερα 23-24 ασίστ” και μετά στράφηκε προς τον τον Τζέιμς Γκιστ. “Μπράβο Τζέιμς, μεγάλο ματς. Όταν σε χρειαστήκαμε βγήκες μπροστά”!

Δεν άφησε όμως κανέναν παραπονεμένο: “Είναι πολύ περήφανος για όλους σας παιδιά. Κι επειδή αύριο έχουμε ρεπό, μη δω κανέναν να γυρίζει πριν από… τις 7:00 το πρωί στο σπίτι του”!

Λίγο νωρίτερα, με το που τελείωσε ο αγώνας ο Ρικ Πιτίνο tweetαρε ευχαριστώντας τον κόσμο αλλά και τους συνεργάτες του:

Δείτε επίσης

Τι δήλωσε ο Δ.Γιαννακόπουλος για τον Πιτίνο