Δημήτρης Παπανικολάου

Η SIXT, εταιρεία του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ανακοινώνει νέα συνεργασία με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και παρακινητή της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού σχετικά με το φάσμα του αυτισμού, Δημήτρη Παπανικολάου.

Η αθλητική καριέρα του Δημήτρη Παπανικολάου στο Basket μετρά 20 λαμπρά χρόνια και απαριθμεί 6 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδος καθώς και 2 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όντας παίκτης των μεγαλύτερων Ελληνικών συλλόγων όπως τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Α.Ε.Κ.

Μάλιστα, είναι ο μοναδικός Έλληνας καλαθοσφαιριστής που έχει κατακτήσει 2 φορές το triple crown (Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα και κύπελλο), με διαφορετικές ομάδες: το 1997 με τον Ολυμπιακό και το 2007 με τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα, ο Δημήτρης Παπανικολάου συνεχίζει να αγωνίζεται, αλλά αυτή την φορά, για να  «σκοράρει» πόντους, μέσω του προγράμματος UniqueAll του οποίου είναι και εμπνευστής, με  στόχο την ευαισθητοποίηση και την ορθή ενημέρωση του κοινού σχετικά με το σύνδρομο Άσπεργκερ, μια εκ των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού.

Μέσω της παροχής οχήματος, ο Δημήτρης Παπανικολάου βρήκε στη SIXT έναν επιπλέον αξιόπιστο «συμπαίχτη» για να συνεχίσει να δίνει αγώνες προκειμένου να ενδυναμώσει νευροδιαφορετικά παιδιά και να εμπνεύσει την ευρύτερη κοινωνία προς την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Ο κος Δημήτρης Παπανικολάου δήλωσε σχετικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που η SIXT από εδώ και στο εξής θα με «οδηγεί» με ασφάλεια στην επίτευξη του πολύ σημαντικού στόχου που έχω να ενημερώσω τον κόσμο για το φάσμα του αυτισμού”.

 

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες για την SIXT

Η SIXT αποτελεί έναν από τους Premium παρόχους υπηρεσιών mobility, τόσο βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων όσο και μακροχρόνιας μίσθωσης, για εταιρείες και ιδιώτες.

Στην Ελλάδα έχει παρουσία από το 1998, ενώ από το 2018 αποτελεί μέλος του Ομίλου Μοτοδυναμική. Με σταθμούς στα μεγαλύτερα αεροδρόμια και τις μείζονες τουριστικές περιοχές, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων (Sport, Sedan, SUV, Luxury, Pick-Up, E-Vehicles κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.leasing.sixt.gr

Περισσότερες Πληροφορίες για την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, την PORSCHE AG και τη SIXT SE στην Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής με το Μοτοδίκτυο και το MotoDirect. Εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2005, η Μοτοδυναμική απασχολεί περισσότερους από 250 εργαζόμενους. Ο κύκλος εργασιών το 2021 ανήλθε σε 94,7 εκ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.motodynamics.gr