Νίκλας

Ο Θάνος Νίκλας είδε την Εθνική Νέων Γυναικών να επιστρέφει στο γήπεδο σήμερα και να παίρνει την πρώτη νίκη για τις θέσεις 5-8 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20.

Η ομάδα επικράτησε της Νορβηγίας μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα και αύριο θα διεκδικήσει την 5η θέση κόντρα στη Γερμανία.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σήμερα βρεθήκαμε σε καλύτερη μέρα ατομικά από χθες. Σαφώς παίζαμε και με μία ομάδα όχι τόσο δυνατή, αλλά και μόλις λίγες ώρες μετά από μία ήττα που μας στοίχισε και μας έβγαλε εκτός στόχων. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, πήραμε μια διαφορά ασφαλείας, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και τις καταστάσεις. Συγχαρητήρια στα κορίτσια.

Όταν μιλάμε για “μικρές” εθνικές ομάδες, είναι δεδομένο ότι εκτός από την αγωνιστική κατάσταση, μετράει και η πνευματική προετοιμασία. Ήμασταν έτοιμοι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία αύριο, μια ομάδα που είχε επίσης στόχο την τετράδα.

Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι εδώ και πρέπει να δώσουμε το 100% για να κλείσουμε με νίκη το τουρνουά και όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία”.