Η Αγγελική Νικολοπούλου έμεινε εκτός από τον πρώτο αγώνα στη Σλοβενία λόγω τραυματισμού, όμως επέστρεψε απέναντι στην Ισλανδία και βοήθησε, παίρνοντας μια γεύση από το… πάντρεμα των παλιών ”σειρών” με τα νέα κορίτσια της Εθνικής.

Για τον αγώνα με την Ισλανδία, η έμπειρη γκαρντ ανέφερε:Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά, ακολουθήσαμε το πλάνο, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε αρκετή προσήλωση σε όσα είχαν σχεδιάσει οι προπονητές από την αρχή. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα το χρειαστούμε αργότερα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια και την επόμενη μέρα.

Για το χαρακτήρα που έδειξε η Εθνική:Είχαμε διάθεση, βγάλαμε ενέργεια και δείξαμε κατά πόσο μπορούμε να μείνουμε προσηλωμένες σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας στο 100% γιατί έρχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια και μεγαλύτερη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο νέο αίμα που μπήκε στην ομάδα:Καταρχήν να καλωσορίσω και εγώ τα νέα κορίτσια στην Εθνική Γυναικών. Είμαστε μια ομάδα που κάνει ανανέωση. Τα κορίτσια αυτά μπορεί να είναι μικρά στην ηλικία αλλά έχουν πάρα πολύ ταλέντο. Να τις βοηθήσουμε και εμείς να μπουν στην Ομάδα, να εγκλιματιστούν και να ακολουθήσουν τους κανόνες, την πειθαρχεία και στην ταυτότητά της. Αυτά τα στοιχεία δηλαδή που μας χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.