Σε νοσοκομείο του Μαυροβουνίου νοσηλεύεται ο άλλοτε ΝΒΑερ, Σέρβος σέντερ, Βλάντε Ντίβατς, μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Ο παλαίμαχος παίκτης τραυματίστηκε σε ατύχημα στη χερσόνησο Λούστιτσα του Μαυροβουνίου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pobjeba.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ντίβατς έπεσε από τη μηχανή του, για άγνωστα αίτια έως τώρα, αλλά αδυνατούσε να σηκωθεί και κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον διακομίσει σε τοπικό νοσοκομείο.

Aργότερα έγινε γνωστό πως έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Όπως αναφέρει επίσης η ιστοσελίδα του Μαυροβουνίου, ο Ντίβατς επισκέπτεται συχνά την περιοχή που φημίζεται για το φυσικό της κάλος και τη βαθιά πολιτιστική κληρονομιά, ενώ τελευταία, είχε βρεθεί εκεί μαζί με τον συμπαίκτη του στα ’80s στους Λος Άντζελες Λέικερς, Έρβιν “Μάτζικ” Τζόνσον.