Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας απειλεί την Αδριατική Λίγκα πως δεν θα κατέβει στους τελικούς και θα δώσει προτεραιότητα σε αυτούς του σερβικού πρωταθλήματος!

Η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” κατηγορεί τους ιθύνοντες της Αδριατικής Λίγκας πως επιθυμoύν να υποβιβάσουν το σερβικό πρωτάθλημα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει προκριθεί στους τελικούς της ABA League και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν-Τσεντεβίτα Ολίμπια (1-1).

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

“Η ανακοινωθείσα έναρξη των τελικών της ABA League, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα αλλά αναμένεται να γίνει στις 12 Ιουνίου, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του εθνικού πρωταθλήματος της Σερβίας!

Ο Ερυθρός Αστέρας περίμενε αρκετά και παρατήρησε πώς στην Αδριατική Λίγκα παραβιάστηκε η κανονικότητα του πρωταθλήματος.

Αυτή τη φορά, αυτό οφείλεται σε ένα μη ρυθμισμένο ημερολόγιο αγώνων που καθορίζεται στην αρχή κάθε σεζόν του πρωταθλήματος, όχι κατά τη διάρκεια ή στο τέλος.

Θα θεωρήσουμε οποιαδήποτε απόπειρα της ABA League να θέσει σε κίνδυνο το ημερολόγιο των τελικών του σερβικού πρωταθλήματος προγραμματίζοντας στη συνέχεια αγώνες την ώρα αυτών των τελικών ως άλλη μια πρόκληση και μια προσπάθεια να καταρρεύσει ακόμη περισσότερο το σερβικό πρωτάθλημα.

Από σήμερα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα κάνει καθόλου εικασίες για τις ημερομηνίες και την έναρξη του τελικού της ABA League”!