Ο Μιχάλης Μελής είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και διαδέχεται τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο που θήτευσε οκτώ συνεχόμενα χρόνια στη θέση!
Ο Μιχάλης Μελής, κέρδισε τις εκλογές στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, με επτά ψήφους, έναντι έξι που πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
Μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, ο Μελής, αντιπρόεδρος και της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection, επιστρέφει στη θέση του προέδρου για δεύτερη θητεία.
Ήταν πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ την περίοδο 2016/17 και μετά, τον διαδέχτηκε ο Γαλατσόπουλος για τέσσερις θητείες.
Η θητεία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ έχει διάρκεια δύο ετών.
Στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ έδωσε το “παρών” και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τον συνόδευαν τα στελέχη της ΚΑΕ, Σταύρος Ντίνος και ο Δημήτρης Κοντός.
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Νίκος Λεπενιώτης με τον Χρήστο Μπαφέ.
Η photo gallery: