allstarbasket.gr
Ο Μιχάλης Μελής, νέος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ

Ο Μιχάλης Μελής είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και διαδέχεται τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο που θήτευσε οκτώ συνεχόμενα χρόνια στη θέση!

Ο Μιχάλης Μελής, κέρδισε τις εκλογές στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, με επτά ψήφους, έναντι έξι που πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. 

Μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, ο Μελής, αντιπρόεδρος και της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection, επιστρέφει στη θέση του προέδρου για δεύτερη θητεία.

Ήταν πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ την περίοδο 2016/17 και μετά, τον διαδέχτηκε ο Γαλατσόπουλος για τέσσερις θητείες.

Η θητεία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ έχει διάρκεια δύο ετών.

Στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ έδωσε το “παρών” και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τον συνόδευαν τα στελέχη της ΚΑΕ, Σταύρος Ντίνος και ο Δημήτρης Κοντός.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Νίκος Λεπενιώτης με τον Χρήστο Μπαφέ.

Η photo gallery: